Zrecie komory
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
od 8:00 do 16:00
0 ks
za 0,00 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.

Zrecie komory na mäso

Komory na zrenie a skladovanie mäsa

Zrenie a starenie (suché zrenie Dry Aging) mäsa je proces, kedy dochádza pomocou endogénnych enzýmov k žiadúcej autolýze bielkovín svalových vlákien, svalového spojivového tkaniva. Mäso, ktoré prešlo takouto autolýzou, je krehké, šťavnaté a kulinársky hodnotnejšie. Viac...

Zobrazujem 1-9 z 9
  • Novinka
Komora zrecia GDMA-46
2 866,80 €
2 389,00 € bez DPH
2 866,80 €
2 389,00 € bez DPH
ks
  • Novinka
Komora zrecia DX-500 Premium S
3 523,20 €
2 936,00 € bez DPH
3 523,20 €
2 936,00 € bez DPH
ks
Produktov na stránku 50100150
FAKTURAČNÉ ÚDAJE

GASTROLUX, s.r.o.
Bytčická 2
010 01 Žilina

Zapísaný v OR SR Žilina, odd:Sro, vl .č. 14372/L
IČO: 36413186
DIČ: 2020100533
IČ DPH: SK2020100533

KATALÓG

Euroleasing
© 2003-2022 GASTROLUX, s.r.o. Všetky práva vyhradené.