- Chladiarenské teplomery - digitálne a analógové teplomery do chladničiek a mrazničiek s možnosťou kalibrácie. Najčastejšie kalibrované body pre mrazničky: -25°C, -22°C, -18°C, pre chladničky: +2°C, +6°C, +10°C.
- Vpichové teplomery - digitálne a analógové vpichové teplomery využívané pri príprave a spracovaní pokrmov (studená kuchyňa, smažené pokrmy, teplota v jadre mäsových pokrmov, podávanie hotových jedál), pri kontrole teploty uskladnených potravín, rozmrazovaní a podobne. Najčastejšie kalibrované body pre všestranné využitie: -22°C, -18°C, +2°C, +6°C, +10°C, +60°C, +70°C, +180°C, pre výdaj stravy a smažené pokrmy: +60°C, +70°C, +180°C.
- Infrateplomery - digitálne infrateplomery v rôznych prevedeniach pre rýchle a bezkontaktné meranie povrchovej teploty potravín
. Najčastejšie kalibrované body pre všestranné využitie: -22°C, -18°C, +2°C, +6°C, +10°C, +60°C, +70°C, +180°C. - Vlhkomery s teplomerom - digitálne a analógové vlhkomery s teplomerom v rôznych prevedeniach pre meranie teploty a vlhkosti v suchých, chladených a chladných skladoch. Najčastejšie kalibrované body pre suchý sklad: teplota +10°C, +20°C, +30°C / vlhkosť: 30%, 50%, 70% relatívnej vlhkosti, pre chladný a chladený sklad: +2°C, +6°C, +10°C / vlhkosť: 70%, 80%, 90% relatívnej vlhkosti.
- Profesionálne vlhkomery s teplomerom - príručné digitálny vlhkomery s teplomerom a vyššou triedou presnosti merania. Slúžia na kontrolné účely. Využívajú sa všade, kde je potrebné rýchlo a presne merať aktuálnu priestorovú teplotu a vlhkosť. Najčastejšie kalibrované body pre kontrolné účely: teplota +2, +6, +10°C, +20°C, +30°C / vlhkosť: 30%, 50%, 70%, 80%, 90 relatívnej vlhkosti.
- Záznamové vlhkomery s teplomerom - digitálne vlhkomery a teplomery s možnosťou záznamu teploty a vlhkosti v rôznych časových intervaloch. Namerané hodnoty je možné stiahnuť do osobného počítača a analyzovať dáta.