S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
logo    Gastrozariadenie  Profesionálne gastrozariadenie  Gastrozariadenie pre profesionálov, konvektomaty 

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

gastrolux žilina

Gasztrometál

GAMKO - barová technológia

Liebherr - chladenie

konvektomat retigo

Konvektomat RATIONAL

gastrohaal

robot_coupe

Bratři_Horákové

>

TOVAR V AKCII

naša cena 689,00 €
do košíka:
naša cena 1 628,00 €
do košíka:
naša cena 4 990,00 €
do košíka:

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 44,86 €
do košíka:
naša cena 189,00 €
do košíka:

ČLÁNKY

arr3Kalibrované teplomery a vlhkomery Chladiarenské teplomery - digitálne a analógové teplomery do chladničiek a mrazničiek s možnosťou... arr3Kalibrovaná sada teplomerov a vlhkomerovKALIBROVANÁ SADA - teplomery-vlhkomery Kalibrovaná sada teplomerov a vlhkomerov vhodná pre všetky... arr3Čo je to gyrosGyros Gyros je grécke jedlo rýchleho občerstvenia, ktoré je zložené z plátkov mäsa pečeného na... arr3KebabKebab (tiež kebap, kabab, kebab, kebab, kibob, kebhav, kephav, qabab) je široká škála pokrmov mäsa,... arr3BlixeryBlixery Špeciálny typ stolného kutru, ktorý kombinuje funkciu mixéru a kutru a umožňuje vďaka... arr3Vodný kúpeľ bain - marieKuchárska technika bain-marie Vo francúzštine bain-marie znamená vodný kúpeľ a toto pomenovanie... arr3Nové produktyPizza pec FP-68R...

KONTAKTY

GASTROLUX, s.r.o.
Bytčická 2
010 01 Žilina
tel: +421 41 700 2647
info@gastrolux.sk
mobil: 0905 756 825
IČO: 36413186

SOUS-VIDE, Slow cooking, pomelé varenie

Pomalé varenie je čoraz populárnejšia metóda  na tepelnú úptravu potravín pre reštaurácie a hotely. Príprava pomocou sous vide spočíva v tom, že čerstvé suroviny sa uložia do vákuových vreciek, z ktorých je pomocou prístrojov na vákuové balenie odsatý vzduch. Potom sa vložia do vodného kúpeľa /bain marie/, v ktorom sa udržiava nízka teplota (v rozmedzí od 55 až do 95 stupňov Celzia) pomocou prístroja sous-vide s nastaviteľnou teplotou a dĺžkou varenia, podľa druhu suroviny.Výhodou takto uvareného mäsa napríklad je, že po uvarení, a následnom rýchlom schladení vydrží v chladničke alebo mrazničke pripravené na ďalšie použitie s dlhšou dobou spotreby. Mäso zostáva šťavnaté, pokrmy si zachovajú svoju hmotnosť, typickú chuť, farbu a živiny. Ak nie je surovina už ďalej upravovaná, spĺňa takto pripravená aj prísne diétne potreby.

Najpredávanejšie produkty v kategórii

 
SOUS VIDE GN1/1 225448 295,00 €
SOUS VIDE GN2/3 225264 229,00 €
SOUS VIDE CHEF II 420,00 €
Varič el. Sous-vide, TR-27 1 420,00 €
Varič el. Sous-vide,CSVT-66EM 1 954,00 €
Varič el. Sous-vide,CSVT-76EM 2 000,00 €
SOUS VIDE Cyrkulátor 691100 222,00 €
Usporiadať podľa 
Výrobca 

SOUS VIDE Cyrkulátor 691100 rozmer:
bežná cena 199,00 €

naša cena 222,00 €



SOUS VIDE GN 2/3 225264 Systém
bežná cena 240,00 €

naša cena 229,00 €



SOUS VIDE 225448, GN1/1 Systém
bežná cena 311,00 €

naša cena 295,00 €



SOUS VIDE CHEF II rozmer: 98x158x350mm(šx

naša cena 420,00 €



Varič el. Sous-vide, TR-27 rozmer:

naša cena 1 420,00 €



Varič el. Sous-vide,CSVT- rozmer:

naša cena 1 954,00 €



Varič el. Sous-vide,CSVT- rozmer:

naša cena 2 000,00 €


Gastrozariadenie pre profesionálov