S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
logo    Gastrozariadenie  Profesionálne gastrozariadenie  Gastrozariadenie pre profesionálov, konvektomaty 

Quatro - jednoduchý nákup na splátky

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

gastrolux žilina

Gasztrometál

GAMKO - barová technológia

Liebherr - chladenie

konvektomat retigo

Konvektomat RATIONAL

gastrohaal

robot_coupe

Bratři_Horákové

>

TOVAR V AKCII

naša cena 499,00 €
do košíka:
naša cena 2 299,00 €
do košíka:
naša cena 1 199,00 €
do košíka:

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 637,00 €
do košíka:
naša cena 1 954,00 €
do košíka:
naša cena 2 780,00 €
do košíka:

ČLÁNKY

arr3Kalibrované teplomery a vlhkomery Chladiarenské teplomery - digitálne a analógové teplomery do chladničiek a mrazničiek s možnosťou... arr3Kalibrovaná sada teplomerov a vlhkomerovKALIBROVANÁ SADA - teplomery-vlhkomery Kalibrovaná sada teplomerov a vlhkomerov vhodná pre všetky... arr3Čo je to gyrosGyros Gyros je grécke jedlo rýchleho občerstvenia, ktoré je zložené z plátkov mäsa pečeného na... arr3KebabKebab (tiež kebap, kabab, kebab, kebab, kibob, kebhav, kephav, qabab) je široká škála pokrmov mäsa,... arr3BlixeryBlixery Špeciálny typ stolného kutru, ktorý kombinuje funkciu mixéru a kutru a umožňuje vďaka... arr3Vodný kúpeľ bain - marieKuchárska technika bain-marie Vo francúzštine bain-marie znamená vodný kúpeľ a toto pomenovanie... arr3Nové produktyPizza pec FP-68R...

KONTAKTY

GASTROLUX, s.r.o.
Bytčická 2
010 01 Žilina
tel: +421 41 700 2647
info@gastrolux.sk
mobil: 0905 756 825
IČO: 36413186

Kalibrované teplomery a vlhkomery
  • Chladiarenské teplomery - digitálne a analógové teplomery do chladničiek a mrazničiek s možnosťou kalibrácie. Najčastejšie kalibrované body pre mrazničky: -25°C, -22°C, -18°C, pre chladničky: +2°C, +6°C, +10°C.
  • Vpichové teplomery - digitálne a analógové vpichové teplomery využívané pri príprave a spracovaní pokrmov (studená kuchyňa, smažené pokrmy, teplota v jadre mäsových pokrmov, podávanie hotových jedál), pri kontrole teploty uskladnených potravín, rozmrazovaní a podobne. Najčastejšie kalibrované body pre všestranné využitie: -22°C, -18°C, +2°C, +6°C, +10°C, +60°C, +70°C, +180°C, pre výdaj stravy a smažené pokrmy: +60°C, +70°C, +180°C.
  • Infrateplomery - digitálne infrateplomery v rôznych prevedeniach pre rýchle a bezkontaktné meranie povrchovej teploty potravín
    . Najčastejšie kalibrované body pre všestranné využitie: -22°C, -18°C, +2°C, +6°C, +10°C, +60°C, +70°C, +180°C.
  • Vlhkomery s teplomerom - digitálne a analógové vlhkomery s teplomerom v rôznych prevedeniach pre meranie teploty a vlhkosti v suchých, chladených a chladných skladoch. Najčastejšie kalibrované body pre suchý sklad: teplota +10°C, +20°C, +30°C / vlhkosť: 30%, 50%, 70% relatívnej vlhkosti, pre chladný a chladený sklad: +2°C, +6°C, +10°C / vlhkosť: 70%, 80%, 90% relatívnej vlhkosti.
  • Profesionálne vlhkomery s teplomerom - príručné digitálny vlhkomery s teplomerom a vyššou triedou presnosti merania. Slúžia na kontrolné účely. Využívajú sa všade, kde je potrebné rýchlo a presne merať aktuálnu priestorovú teplotu a vlhkosť. Najčastejšie kalibrované body pre kontrolné účely: teplota +2, +6, +10°C, +20°C, +30°C / vlhkosť: 30%, 50%, 70%, 80%, 90 relatívnej vlhkosti.
  • Záznamové vlhkomery s teplomerom - digitálne vlhkomery a teplomery s možnosťou záznamu teploty a vlhkosti v rôznych časových intervaloch. Namerané hodnoty je možné stiahnuť do osobného počítača a analyzovať dáta.